Gray´s Bakery

Det stora lilla hantverksbageriet

Har du ätit en riktigt saftig morotskaka någon gång? Eller en len och krämig cheesecake på knaprig kakbotten? En härligt, seg och maffig brownie? Då vet du hur otroligt gott det kan vara – och där har du vår mission. Ända sedan start 1994 har vår ambition varit att baka de godaste av goda bakverk, med hantverksmässiga metoder och på de bästa råvarorna.
 
Vi började hyfsat smått, med muffins, cheesecakes, några cookies och amerikanska bagels. Men vartefter åren har gått har vårt sortiment växt, och numera är det stort, dignande och alldeles underbart. Vi bakar alla våra bakverk i vårt eget bageri i Saltsjö Boo utanför Stockholm, och levererar till ett stort antal kunder över hela Sverige och stora delar av Europa.
 
Vi är omåttligt stolta över de bakverk vi erbjuder våra kunder, samtidigt som vi har ett ständigt vakande öga mot omvärlden. Varje år utvärderar och utvecklar vi vårt sortiment för att följa trender och kunna erbjuda våra kunder nya spännande bakverk. Laktosfria, glutenfria och veganska bakverk är sedan flera år tillbaka en självklar del av vårt sortiment.
 
Vi kallar oss ibland det stora lilla hantverksbageriet, eftersom vi har kapacitet att baka och leverera till riktigt stora kunder. Men i grund och botten är vi samma lilla hantverksbageri vi alltid har varit. Det där som jobbar småskaligt, flexibelt och lyhört, och som passionerat bakar det godaste vi vet.